ponedeljek, 12. marec 2007

Nekaj besed o tem blogu

Hi, all. Kot vidite sem koncno zacela delati nekaj na tem, da boste lahko my new life spremljali na blogu... Hm, ceprav bi raje imela angleski blog in tako razveselila tudi svoje prijatelje izven Slovenije... sem se pac vseeno odlocila za domaci slovenski jezik, saj le tako lahko svoje starse razveselim s prijetnimi novicami iz "tukaj dol". Naj najprej utemeljim naslov bloga. Trenutno se nimam drzavljanstva in si nikakor ne zasluzim naziva, vendar gre za veliko vec kot naziv, gre za miselnost. En izmed bralcev je zelo uspesno utemeljil naslov bloga "Aussie si že zato, ker si odprta. Vem, da je tam več takih ljudi, tko da si v pravih koncih."

Anyway, v mojih postih bo gotovo nekaj angleskih besed, ki pa jih ne bom posebej razlagala. Ce imate maca neznano anglesko besedo enostavno vnesite v svoj "Dictionary" Application ali t.i. program. Vendno pa lahko besedo tudi enostavno vnesete v Google Search. Google ve vse. Ha. Anyway, najbrz bom med pisanjem naredila tudi cel kup slovnicnih napak, vendar jih prosim spreglejte. Ker tu dol slovensko govorim le z boljso polovico, bo pisanja v slovenskem jeziku vse manj. Kar bi se rada dodala je, da imam sedaj Avstralsko tipkovnico in na njej nimam sumnikov, tako da nasih ljubih stresic ne bo na spregled. Se dobro. Te stresice so nocna mora vsakega designerja. Sploh ne bom razlagala podrobnosti o tem, kako grozno je biti manjsina v velikem svetu standardov. Skratka... kjub temu, da sva v Sydney prispela ze oz. tocno en mesec nazaj (jutri), sva sele vceraj zacela normalno zivljenje, ko je k nama na obisk prisel prijazen Aussie in nama priklopil modem za internet. Vcasih si res ne predstavljam vec zivljenja brez te cudovite svetovne spletne mreze.

Preden se vrnemo nazaj v cas pred enim mescem in skupaj podozivimo vse najine dogodivscine in podobno, vas vabim da si na bloggerju ogledate se moj prejsnji blog in sicer na naslovu http://australiaroadtrip.blogspot.com, ki sva ga pisala z Jernejem pred dvemi leti ko sva bila v Avstraliji zgolj turisticno. No pa ze zacnimo s kaksnim bolj konkretnim "postom" ali objavo. Naj opomnim se to, da so komentarji zelo dobrodosli, se raje pa vidim, da mi posljete kaksen mail na naslov, ki je omenjen v profilu. Ker je zadnje dneve moj inbox precej osamljen se ne branite dolgih mailov. Toliko za enkrat. Se beremo.

Avstralska zastava, ena izmed mnogih, ki plapola celo leto

Ni komentarjev:

Objavite komentar